Nutres rekommenderas av läkare!

Från Dr. Mark Weis:

Överviktiga patienter möter man ofta som läkare inom primärvården. Övervikt gör inte bara så att patienter lider av utmattning, dåligt självförtroende och depression, det är också en stor riskfaktor i utvecklingen av diabetes, hjärtinfarkt, stroke och många andra oroväckande tillstånd. Det är därför som jag är nöjd över att ha en produkt som Nutres som jag kan rekommendera som behandling till patienter som lider av övervikt och viktrelaterade problem.

Som upptagen läkare med många patienter som har svårt att kontrollera sin vikt finner jag många av Nutress egenskaper betryggande: (1) Nutres, å andra sidan, kom enbart ut på marknaden efter en otrolig forsknings- och uvecklingsinsats för att hjälpa till att försäkra oss  om dess säkerhet och verkningskraft. (2) Användare behöver enbart ta två kapslar om dagen. Det har visats att, med all medicin, hjälper detta att öka troligheten att en patient följer rekommendationerna och får full nytta från produkten.

Jag är glad att kunna associera mig med Nutres och uppmana er att prova detta viktiga framsteg i behandlingen av viktproblem.

Receptfria BantningspillerMark Weis, MD